WeLc0Me T0 My bLoG n FeeL fReE T0 f0LL0W n dR0P uR C0MmENt..tHaNkS(^_^)
RSS

Thursday, 17 January 2013

Hello 2013!!

Assalamualaikum w.b.t

Syukur alhamdulillah aku masih diberi kesempatan dan ruang untuk bernafas lagi di muka bumi ciptaan tuhan ni. Thanks god! Masuk arini dah 17 hari kita di tahun 2013. Orang dah lama post 1st entry ko baru terkedek-kedek nak buat. Apakan daya. Disebabkan kekangan masa makanya aku terpaksa melupakan sekejap blog kesayangan ni. I'm busy with my assignment + quiz + test + final exam. Camni la life student. sob..sob..sob..

Now, I'm free!!! oh yeah! Sekarang cuti sem pun dah start. Bagi yang habis paper awal la like me. Hahahaha...Gelak jahat tu namanya. But dalam otak ni masih mencari-cari lagi apa la aktiviti yang sesuai untuk dibuat cuti sem ni. Cewah! Tak payah nak plan sangat la cik anis oi! balik2 aktiviti sama jugak ko buat macam cuti sem yang lepas-lepas..ops! hehe..

By the way aku nak share dengan korang pasal tarikh yang sesuai untuk kita buat puasa sunat untuk tahun ni. Aku dapat benda ni kat Facebook. Jadi memang sesuai la bagi korang and termasuk aku jugak untuk diet secara sihat. Dah la boleh kurangkan berat badan, dapat pahala plak tu kan. Korang taknak ke??


nanti boleh save dalam lappy ek. Lagi baik kalau print and tampal dalam bilik. Dah save or print nanti jangan tak ikot plak. Jangan nak buat hiasan jer jadual tu dalam bilik. Peringatan untuk diri sendiri jugak. Hewhew..


P/S : dari final aritu dah mengidam nasi air kt blok Uitm tu. Mana den nak cari nasi air camtu ni kat sini??? waaaaaaaa.....


Thank you for reading this entry !


















Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Nurul Ain said...

wah bagus nii
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Seneorita Baharin said...

thx for sharing sis... :) May Allah bless u.

aRe-NySs said...

ur wlcome dear..
may ALLAH bless u too..=)

Post a Comment